Novo Nordisk Novo Nordisk Scandinavia AB Novo Nordisk Scandinavia AB
 
Søg
 Søg

Novo Nordisk og diabetes
Novo Nordisks mål er at bekæmpe diabetes ved at finde frem til bedre måder at forebygge, opdage og behandle diabetes. Vi arbejder aktivt på at fremme samarbejdet mellem helsepersonale og personer med diabetes, og derigennem øge muligheden for at nå samme mål.

Novo Nordisk er ledende i verden
Novo Nordisk er verdensledende inden for diabetesforskning og står bag udviklingen af hovedparten af de insulintyper, som anvendes i dag. Novo Nordisk tilbyder det bredeste udvalg af diabetesprodukter, som består af en GLP-1 analog, basalinsuliner, måltidsinsuliner og mixinsuliner.

Novo Nordisks insulinsortiment
Det store insulinsortiment komplementeres af et bredt udvalg af brugervenlige injektionshjælpemidler. Diabetes er en individuel sygdom, og Novo Nordisk har udviklet produkter og hjælpemidler for at imødekomme individuelle behov.

Diabetes er en folkesygdom


Ca. 275.000 danskere har type 2-diabetes, ca. 200.000 danskere har type 2-diabetes uden at vide det, mens ca. 750.000 danskere har forstadier til sygdommen. I takt med at flere og flere bliver overvægtige, rammes flere og flere af type 2-diabetes.

Penne og nåle

Se hvordan du gør din NovoPen klar til injektion, aflæser dosis og kassere nåle.

Instruktionsvideoer
 

Vælg et gratis overtræk til din pen fra oversigten.
Send din bestilling med en beskrivelse (farve og/eller motiv) af den ønskede pen på en mail til vores kundeservice
Du er også velkommen til at kontakte os på telefon  80200240 mellem kl. 9-17 mandag til fredag. 
Vi gør opmærksom på, at ikke alle de viste overtræk er på lager.